Coneix Els Ports

Una oportunitat de conèixer Els Ports

La campanya “Coneix Els Ports” és una iniciativa dels pobles de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, impulsada a través del Pla de Competitivitat Turística, que té com a objectiu posar en valor i donar a conèixer els diferents aspectes de la cultura, la història, la natura i l’arquitectura dels seus municipis a veïns i visitants, amb visites guiades gratuïtes, activitats culturals i portes obertes als seus museus i centres expositius.
S’han organitzat un total de sis jornades “Coneix Els Ports, coneix els Nostres Pobles”, que s’aniran realitzant durant tot l’any 2018 per a que la propia gent de la comarca y alrededors coneguen els atractius que amaguen els pobles veïns. A més de fomentar l’unió entre la gent dels diferents pobles, que estes jornades servisquen com a pretext per a reunir-se i descubrir la bellesa dels nostres pobles.
A més a més, la campanya serà utilitzada com a marc de trobada d’empresaris turístics de la comarca, amb la intenció de generar possibles sinèrgies que pugen ser la base de futurs projectes col·laboratius que ajuden al desenvolupament turístic i econòmic de la nostra terra. Aquestes trobades seran en dies diferents dels anteriors i seran coordinades amb la col·laboració de l’associació d’empresaris turístics Asetmico, com una de les entitats impulsores del Pla de Competitivitat Turística que es porta a terme des de l’any 2016.

SEGONA JORNADA- 23 DE JUNY/

En aquesta segona ocasió, Cinctorres i Villores seran les protagonistes. El dissabte 23 de juny, de matí gaudeix del patrimoni de la localitat dels Dinosaures, visitant diferents ermites i museus que et permetran conèixer millor l’encant d’este poble. De vesprada, ens traslladem a Villores, per conèixer l’Església o el projecte ApiVillores.

Gaudeix i coneix els nostres pobles!

PRIMERA JORNADA- 26 DE MAIG/

En aquesta primera ocasió, Olocau del Rey i la Mata obriran les seues portes el dissabte 26 de maig per donar a conèixer els seus recursos turístics.

La jornada es desenvoluparà al llarg de tot el dia, en el qual s’han programat visites guiades gratuïtes pel patrimoni dels dos municipis, projeccions de documentals sobre la seua història i esdeveniments culturals, portes obertes als seus museus i edificis d’interés i petites mostres d’oficis tradicionals.

Tots els veïns i visitants estan convidats a participar d’aquesta iniciativa i es podran informar a través de la web www.elsports.es i les xarxes socials de la marca Els Ports és autèntic i la Mancomunitat comarcal Els Ports.

DESCARREGA EL FULLET