EXCURSIONES
ESCOLARES

EXCURSIONS

ESCOLARS

Vols organitzar una excursió escolar a Els Ports? En aquesta comarca tenim una àmplia oferta per passar un dia aprenent i divertint-te. Perquè a tot l’encant dels nostres pobles, li afegim plans específics pensats per a tu. Ací et mostrem alguns d’ells.

VIVE LA AVENTURA EN SALTAPINS

VIU L’AVENTURA

EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres, travessar ponts o tirar-te per tirolines en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

EL INCREÍBLE MUNDO DE LOS DINOSAURIOS

EL INCREÍBLE MUNDO

DE LOS DINOSAURIOS

Los dinosaurios habitaron las tierras de Els Ports hace 125 millones de años. Hoy, despiertan un gran interés y admiración, especialmente entre los niños. En Els Ports, los más pequeños podrán visitar yacimientos de dinosaurios, ver fósiles, encontrarse con Don Iguano o realizar diversas actividades relacionadas con la paleontología.

UN DÍA ENTRE ABEJAS

UN DIA

ENTRE ABELLES

En API Villores, els més menuts es converteixen en apicultors i poden veure de prop com fan la mel les abelles. Un pla per endinsar-se a l’impressionant món de l’apicultura!!!

CONOCE ELS PORTS

CONEIX

ELS PORTS

L’apassionant història i el ric patrimoni de Els Ports permet realitzar nombroses activitats per als xiquets i joves. D’aquesta forma, poden descobrir paratges increïbles i conèixer-los millor a través de visites guiades, gimcanes o diferents jocs i tallers.