ESDEVENIMENTS

ESPORTIUS

ESDEVENIMENTS
ESPORTIUS

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

El relleu abrupte i els enclavaments paisatgístics converteixen a la comarca dels Ports en un lloc ideal per gaudir de l’esport. Per això, en aquesta zona s’organitzen esdeveniments esportius de primer nivell durant tot l’any, que permeten conjugar de la millor manera l’esport i el gaudi de la naturalesa. Aquests són els principals esdeveniments esportius a la comarca dels Ports:

Coneix un poc més sobre els esdeveniments esportius de Els Ports:

MEDITERRANEAN XTREM

13-15 d’abril. Prova de BTT extrem, que es desenvolupa en tres etapes: Castelló-Morella, Morella-Morella i Morella-Benicàssim.

BTTRAIL FORCALL

Últim cap de setmana d’abril. El dissabte està dedicat al running i a la marxa senderista. El diumenge, el torn és per als amants del BTT, amb dues marxes de diferent distància i dificultat

LES 4 MOLES

Agost. Marxa a peu i carrera que permet gaudir de l’encant paisatgístic dels quatre queixals de Forcall. Porta gairebé dues dècades organitzant-se.

ENTREPARETS

23 de setembre. Carrera dins de la Lliga Nord de Castelló, que permet gaudir de les muntanyes de Vilafranca.

MARXA BTT OLOCAU DEL REI

20 de Maig. Marxa ideal per gaudir del BTT i de la naturalesa, en un entorn amb formacions geològiques impressionants.

DINOMANÍA TRAIL

Novembre. Marxa a peu i carrera a Cinctorres, en la qual podràs gaudir d’increïbles paisatges i d’un dia de gran convivència.

ROGAINE DE LA TINENÇA

Juny. Modalitat esportiva de les curses d’orientació en la qual els participants en equip han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en ordre lliure.

GALERIA DE FOTOS/