top of page
Search

CONEIX ELS PORTS, CONEIX LA POBLA DE BENIFASSÀ


La Pobla de Benifassà ens va obrir ahir les portes per conèixer i gaudir del seu encant.

Els assistents van tenir l'oportunitat d'endinsar-se en una de les reserves de biodiversitat més meravelloses d'Espanya, el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, per conèixer La Pobla de Benifassà.


La quarta jornada “Coneix els Ports, Coneix els nostres pobles” va començar amb la visita al cementiri i l'Església de l'Asunción, construïda al segle XIII, d'origen romànic , amb el campanar i l'altar major d'estil barroc, i on s'allotgen taules pictòriques del segle XIII.

En un recorregut a peu per l'entorn proper a la localitat, també es gaudeixo de les meravelloses vistes del Parc natural.

Un lloc realment important, amb boscos realment frondosos, un fort relleu calcari on es combinen serres, cims i barrancs. Això dóna lloc a unes vistes paisatgístiques inigualables. A més, aquest lloc acull una rica flora, ja que trobem espècies protegides i singularitats botàniques, a més d'una fauna singular, on destaca la cabra hispànica entre d'altres.


En un recorregut a peu per l'entorn proper a la localitat, també es gaudeixo de les meravelloses vistes del Parc natural.

Un lloc realment important, amb boscos realment frondosos, un fort relleu calcari on es combinen serres, cims i barrancs. Això dóna lloc a unes vistes paisatgístiques inigualables. A més, aquest lloc acull una rica flora, ja que trobem espècies protegides i singularitats botàniques, a més d'una fauna singular, on destaca la cabra hispànica entre d'altres.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page