top of page
Search

EL GR-331 ELS PORTS- CAMÍ DE CONQUESTA


Aquesta setmana la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha presentat la finalització d'un nou projecte: el sender GR 331 – Camí de Conquesta.

Es tracta d'un sender de Gran Recorregut que transcorre per camins històrics de la comarca, formant un anell que abasta el territori i connecta els municipis que conformen la Mancomunitat a través d'un total de 166 km repartits en 15 etapes.

Al llarg de la ruta, les persones que la recorren poden gaudir de natura, cultura, arquitectura, arqueologia, paisatges espectaculars i mostres petites del passat i present d'una terra molt especial. Amb una mitjana d'entre 7 i 14 km de distància, el recorregut compta amb diferents dificultats segons l'etapa, així com diferents paisatges i elements a visitar. Els visitants podran obtenir informació al voltant de cada recurs gràcies a diferents faristols explicatius que hi ha al llarg del recorregut, així com uns panells informatius a l'inici i al final de cada etapa.
Tota la informació es completa amb una Topoguia o guia senderista, un llibre que descriu de manera exhaustiva tots els trams, amb altimetries, informació tècnica i tota la informació d'interès de la ruta. La Topoguia es pot trobar en castellà i valencià a qualsevol llibreria de la comarca, oficines de turisme i ajuntaments, així com en altres llibreries especialitzades de la província i llocs propers, per un preu de 12 euros. Amb aquesta, obtindrà una caixa amb els plànols de les diferents etapes i una motxilla del sender.A més, el senderista podrà registrar les etapes que ha recorregut gràcies a un passaport o credencial que servirà per segellar l'etapa assolida. En arribar al poble corresponent, haureu de dirigir-vos als punts habilitats i sol·licitar que se us sigui segellat el document.Un camí que és més que una simple ruta. Un sender per assaborir tots els elements d'aquesta terra, els paisatges, els animals i la història i la cultura. Un repte per a tots aquells que vulguin conquerir aquesta terra de llegenda.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page