top of page
Search

ELS PORTS ÉS AVENTURA


Els Ports és una gran oferta d'activitats molt diverses per viure aventures a la natura, on gaudir de l'entorn tan característic d'aquesta comarca de l'interior de Castelló. L'orografia dels Ports és ideal per fer turisme actiu. Per això, a continuació es detallen totes les activitats que es poden executar a la comarca fins ara.

Per als amants de les bicicletes de muntanya hi ha moltes rutes disponibles. Els tracks estan a un sol clic: http://elsports.es/es/que-fer/turismo-activo/btt/. La BTT a ELS PORTS combina trams de natura amb trams que et descobreixen pobles i patrimoni històric. Viure Els Ports amb bicicleta està a l'accés de totes les persones, ja que a Cinctorres pots llogar bicicletes elèctriques!


El Faixero e-bike.


Per als que prefereixen recórrer la muntanya a peu, a Todolella hi ha un Trail Running Center. Els Ports tenen rutes homologades i senyalitzades que, fins i tot, poden servir de circuit d'entrenament per preparar proves esportives. També estan disponibles el GR-331 Camí de Conquesta que uneix els pobles de la comarca i molts més senders homologats.

Per als que no tenen por a les altures, els Ports és el seu millor destí. Morella Aventuras ofereix l'oportunitat de llogar material per a vies ferrades i organitza activitats de tir amb arc, entre d'altres. A Saltapins hi ha circuits d´aventura per superar entre arbres i tirolines de més de cent metres. L'escalada també és possible a més d'un lloc dels Ports, només cal saber les localitzacions adequades o consultar la guia d'escalada “Els Ports. Rock Climbs”. I, tot i que no és el més usual, hi ha qui aprofita les moles dels Ports per trobar el seu parapent i gaudir dels paisatges de la comarca des de l'aire.


Saltapins.


Els apassionats de l'aigua també tenen el seu lloc als Ports, sobretot a la zona més propera a la Tinença de Benifassà. Al pantà d'Ulldecona es pot practicar piragüisme, canoes, navegació amb barques a pedals i amb barques de motor.

Per als que gaudeixen amb els animals, les rutes a cavall també són una opció de lleure disponible per passejar tranquil·lament als Ports.

Als Ports també tens l'oportunitat de viure a la teva pròpia pell l'apicultura, convertint-te per un dia en apicultor o apicultora i executant en primera persona tot el procés d'elaboració de la mel. Advertiment! Aquesta experiència no és apta per a les persones amb fòbia a les abelles, ja que es fa envoltat d'aquestes!


Apivellors.


Una altra opció disponible per a tots els públics és la de convertir-se en astrònom/a, disponible tant a l'observatori astronòmic de Morella com al de Todolella. Gràcies a la seva situació ia la inexistent contaminació lumínica, Els Ports és un lloc ideal des d'on contemplar el cel i tots els astres que s'hi troben.

Una altra activitat, més d'aventura que no pas esportiva, són les escape rooms que es troben disponibles a Morella. Aquests són ideals per a grups molt grans o per a esdeveniments especials. Ens asseguren que és molt fàcil passar-s'ho bé i molt difícil fer-ho bé i resoldre'ls abans d'hora. Ens ho prenem com a repte?

Amb tot, hi ha una cosa clara: Els Ports, és aventura. Aquestes són les opcions principals i més conegudes. Però aquesta comarca mai no deixa de sorprendre i de ben segur que apareixen més i més possibilitats. L'important és gaudir-ne totes amb compte i respectant sempre el medi ambient per vetllar per la millor conservació de la comarca.


Els Ports.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page