top of page
Search

VISITA ELS PORTS AMB LA NOVA APP PER A MÒBILS


Els Ports compta amb una nova eina informàtica que complementarà les visites als seus municipis. És una aplicació per a dispositius mòbils (telèfons o tauletes), que permet obtenir informació d'interès de diferents llocs dels nuclis urbans de la comarca.

Sota el nom «Camí de Conquesta» i amb una important base històrica, la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha dut a terme aquest projecte, amb l'elaboració dels guions i l'assessorament per part de l'historiador medievalista Vicente Royo i la col·laboració econòmica de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat de Turisme de Castelló i l'associació d'empresaris Asetmico, com a parts implicades al Pla de Competitivitat Turística dels Ports.

Els visitants trobaran cartells pels carrers dels pobles on, gràcies a enllaços amb codis QR, es podran descarregar l'eina a través de les diferents botigues d'aplicacions, en funció de si tenen un dispositiu Android o IOS. Un cop instal·lada al dispositiu, l'eina geolocalitzarà l'usuari, suggerint els recursos turístics que té més propers al lloc de la comarca on us trobeu i us mostrarà la història del lloc, els fets que van passar allà mateix, i permetrà l'entrada virtual a diferents punts d'interès del municipi que per raons diferents (horaris d'obertura, barreres arquitectòniques o propietat de l'immoble) no són del tot accessibles.


Un recorregut pels orígens històrics d'aquesta comarca, uns orígens molt especials situats en els temps medievals, quan, amb la conquesta de Morella i poblacions al voltant d'aquesta per part de Blasco de Alagón, majordom major del rei Jaume I, inicia la conquesta del Regne de València.La història dels Ports a través de les noves tecnologies, una eina més per conèixer l'autenticitat d'aquest destí.Els Ports és història, és Camí de Conquesta. Els Ports és autèntic.
1 view0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page