top of page
elsports_naturaleza_paisajes.jpg
image.png

LA VOLTA A ELS PORTS EN 80 RUTES

Us convidem a descobrir la bellesa natural i la rica història d'aquesta regió a través de 80 rutes emocionants dissenyades per a caminants, corredors i ciclistes, tant de muntanya com de carretera.

Ruta
7 Pobles

La Ruta dels 7 Pobles és una ruta circular que recorre camins i senderes de gran bellesa paisatgística i de gran valor natural.  La ruta té el seu punt d’inici i final en el bonic poble el Boixar.

GR

Els senders de Gran Recorregut, coneguts per les sigles GR, són itineraris que precisen de més d’una jornada per recórrer-los caminant i com a mínim s’estenen més de 50 quilòmetres.

Els GR estan abalisats amb senyals blancs i vermells.

GR7 en 4 rutes

GR331 Camí de Conquesta

Camí de Conquesta és una ruta circular per la comarca d’Els Ports, un sender de Gran Recorregut o GR que transcorre per paisatges espectaculars, que travessa muntanyes, rius i valls. Amb 166 km repartits en 15 etapes.

SL

Els Senders Locals, amb una longitud màxima de 10 km, estan pensats per accedir a algun lloc proper d’interès o realitzar recorreguts de caràcter singular: ruta de l’aigua, dels molins, etc.

Estan abalisats amb senyals blancs i verds.

PR

Els senders de Petit Recorregut, amb les sigles PR, són itineraris per als vianants amb una longitud d’entre 10 i 50 quilòmetres, en què és necessari, com a màxim, una jornada per realitzar-los.

Estan abalisats amb senyals blancs i grocs.

PRUEBAS
POPULARES

La comarca dels Ports és un autèntic paradís per als amants del BTT, trail running i senderisme.

Amb el seu terreny divers que inclou muntanyes, boscos i senders sinuosos, ofereix un escenari perfecte per a diverses proves i competicions de BTT i curses a peu de muntanya.

CICLOTURISME

La comarca dels Ports és un veritable tresor per als aficionats al cicloturisme. Amb els seus paratges naturals impressionants i una xarxa de rutes molt dissenyades, aquesta zona és perfecta per als ciclistes que busquen aventures úniques sobre dues rodes.

BTT

Les rutes de BTT dels Ports estan dissenyades per a tots els nivells, des dels principiants fins als ciclistes més experimentats.El terreny diversificat ofereix desafiaments emocionants com pujades pronunciades i descensos ràpids, garantint una aventura plena d´adrenalina per als amants del ciclisme de muntanya.

bottom of page