top of page
elsports-cami_de_conquesta_APP_cabecera.jpg

CAMÍ DE CONQUESTA

CAMÍ DE CONQUESTA

DESCOBREIX ELS PORTS I LA SEUA HISTÒRIA AMB EL TEU TELÈFON MÒBIL

Camí de Conquesta és una ruta circular per la comarca dels Ports, una sendera de Gran Recorregut o GR que transcorre per paisatges espectaculars, que travessa muntanyes, rius i valls.
Amb 166Km repartits en 15 etapes, les persones que elo recórreguen podran gaudir de la naturalesa, la història, l'arquitectura, l'arqueologia i l'etnologia del territori. Un recorregut senderista i cultural que suposa un repte i que podrà registrar-se amb el segellament de la credencial destinada a aquest efecte. En qualsevol dels punts habilitats de la comarca, el visitant podrà adquirir una credencial que servirà per a portar el compte de les etapes completades. El seu segellament es podrà realitzar en les oficines de turisme, bars i ajuntaments dels municipis Implicats.
A més, per a realitzar la ruta es podrà adquirir per només 12 euros la topoguía de la sendera, un llibre amb descripcions tècniques i informació de gran interés sobretot el recorregut, amb mapes de cada etapa i una xicoteta motxilla d'obsequi.

POBLES A VISITAR
EN EL CAMÍ DE CONQUESTA

bottom of page