top of page

COM 
ARRIBAR

AMB EL TEU VEHICLE

L’accés nord i sud a la comarca de Els Ports es realitza per la N-232, arribant a Morella. La localitat limita amb el Matarranya i el Baix Maestrat, sent aquesta carretera la principal via de comunicació cap al mar Mediterrani.

 

Per accedir a la zona de Vilafranca, la carretera que cal seguir des de Castelló és la CV-15. A Vilafranca també es pot arribar per la carretera de Mosqueruela, A-1701.

 

La principal entrada per la ribera del Bergantes és la CV-14, que entra per Sorita. A més, hi ha diverses carreteres autonòmiques que permeten entrar a la comarca de Els Ports per l’oest, entrant per Olocau del Rei (TE-8424), La Mata (A-226) i Portell (CV-125).

 

Per accedir a la comarca de Els Ports per la Tinença de Benifassà, cal dirigir-se a la Sénia i entrar per la CV-105.

 

ARRIBAR EN AUTOBÚS

 

L'autobús es el mitjà de transport públic que arriba a la comarca de Els Ports. Consulta els horaris del transport públic que arriba a Vilafranca i Morella.

AMB AVIÓ I TREN

L’aeroport més proper a la comarca de Els Ports és el de Castelló, que es troba a una hora de distància aproximadament. A unes dues hores són els de València, Reus i Saragossa. Pel que fa a les estacions de tren, les més properes són a Vinaròs i Castelló.

bottom of page