top of page

INSPIRA'T
SEGONS
EL TEU PERFIL

EN FAMÍLIA

ELS PORTS

A la comarca de Els Ports pots gaudir d’una oferta específica pels més menuts Els xiquets i xiquetes es queden impressionats en descobrir el món dels dinosaures, gaudeixen en instal·lacions com Saltapins o tenen nombrosos parcs infantils i zones verdes distribuïts per tota la comarca.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_1.jpg
ZONES VERDES I PARCS INFANTILS

Als pobles de Els Ports hi ha moltes zones verdes, lliures del pas del vehicles. En elles, els més menuts poden jugar i divertir-se. El Passeig de l’Albereda de Morella, la Fàbrica Giner o les  Fonts del Llosar són solament alguns exemples. A més, en la gran majoria de localitats de Els Ports trobaràs zones de joc infantils, perquè els més menuts puguen entretenir-se, completant així una estada perfecta a la comarca.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_2.jpg
VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura en família. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_3.jpg
CONEIX L’INCREÏBLE MÓN DELS DINOSAURES

Els dinosaures van habitar les terres de Els Ports fa 125 milions d’anys. Avui, desperten un gran interès i admiració, especialment entre els xiquets. A Els Ports, els més menuts podran visitar jaciments de dinosaures, veure fòssils, trobar-se amb Don Iguano o realitzar diverses activitats relacionades amb la paleontologia.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_4.jpg
RUTES EN FAMÍLIA

Dins de l’àmplia oferta de senderes, a Els Ports pots trobar alguns ideals per recórrer-los en família. Una opció ideal per gaudir del paisatge de Els Ports, fent-ho al costat dels menuts de la casa.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_5.jpg
CONÈIXER UN
POC MÉS

Conèixer l’elaboració dels productes de Els Ports també és un pla molt interessant per viatjar en família. En la Formatgeria El Pastor de Morella es potden conèixer les diferents fases d’elaboració del formatge. Mentre que en API Villores, els més menuts es converteixen en apicultors i poden veure d’a prop com fan la mel les abelles.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enfamilia_6.jpg
JUGA EN UNA TORRE MEDIEVAL

Les Torres del Joc de Morella tenen diversos jocs medievals, que permeten als més menuts divertir-se amb diversos jocs d’habilitat mentre es visita una torre defensiva medieval.

LITERATURA INFANTIL

Si vols conèixer la història, festes i tradicions dels pobles de Els Ports, existeixen col·leccions de llibres infantils que ens ajuden a conèixer millor el passat i present d’aquesta terra.

EN PARELLA

ELS PORTS

La comarca de Els Ports és un escenari ideal per a una escapada romàntica. Aquí t’esperen pobles amb encant, racons màgics o sopars i packs romàntics en els allotjaments i restaurants. Sens dubte, aquesta zona t’ofereix plans a mesura, que s’adapten als teus gustos i que faran que la teva estada a Els Ports no se t’oblide.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_1.jpg
UN SOPAR ROMÀNTIC

Els restaurants de Els Ports posen en valor els productes locals i ofereixen menús especials i una àmplia carta de vins, ideals per compartir un moment molt especial.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_2.jpg
POBLES I RACONS AMB ENCANT

La comarca de Els Ports té nombrosos racons amb molt encant i vistes de pobles que conviden a passejar la teva història. Sens dubte, conèixer aquests llocs i el ric i abundant patrimoni cultural i històric d’aquesta zona és imprescindible en una escapada romàntica.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_3.jpg
POSTES DE SOL MÀGIQUES

Les postes de sol pinten els cels de Els Ports de colors vermells i taronges. Passejar sota aquesta explosió de color i contemplar-la, té un encant especial.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_4.jpg
BENESTAR

A Els Ports trobaràs diverses piscines climatizadas públiques, que obren depenent de l’època de l’any. A més, hi ha establiments que compten amb servei de massatges, jacuzzi o spa, ideals per oferir un toc romàntic a una escapada en parella.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_5.jpg
RUTES ROMÀNTIQUES

L’àmplia xarxa de senderes de Els Ports permet gaudir de rutes adaptades a tots els perfils. Sens dubte, algunes d’elles són ideals per gaudir d’un dia en parella.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_6.jpg
LA NIT  DELS PORTS

Les nits de Els Ports ofereixen plans molt interessants per complementar un viatge en parella. Des de prendre una copa en racons amb molt encant a descobrir els cels estelats, gràcies a la poca contaminació lumínica de la zona.

elsports_inspirate_segun_miperfil_enpareja_7.jpg

AMB MASCOTES

ELS PORTS

Molts viatgers decideixen passar els seus dies de descans al costat de les seves mascotes, fent-les partíceps de la seva experiència. Per això, cada vegada més allotjaments i serveis accepten a les mascotes. A més, a Els Ports trobes llocs ideals per viure una experiència única al costat de la teva mascota.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conmacotas_1.jpg
TURISME RURAL

El turisme rural té una gran importància a Els Ports. La comarca té una àmplia oferta d’establiments que permeten conèixer la naturalesa in situ, permetent-te dormir en paratges impressionants. En molts d’aquests allotjaments s’accepten mascotes.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conmacotas_2.jpg
REFESCANT-TE AL RIU

Moltes mascotes gaudeixen amb l’aigua. Per això, els diversos rius de la comarca de Els Ports suposen un atractiu perquè puguen refrescar-se i jugar.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conmacotas_3.jpg
PIPICAN

A Morella, la zona d’Albereda és un passeig perfecte per a les mascotes, en ser el pulmó verd de la localitat. A més, en aquest punt trobem un pipican, en el qual es pot deixar anar a les mascotes.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conmacotas_6.jpg
ZONES VERDES

Als pobles de Els Ports hi ha moltes zones verdes, lliures del pas del vehicles. Aquestes es converteixen en espais ideals per passejar amb les mascotes.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conmacotas_5.jpg
UNA EXCURSIÓ AMB LA TEVA MASCOTA

L’àmplia xarxa de senderes de Els Ports permet gaudir de paratges de gran bellesa. Així, les mascotes se senten amb més llibertat i gaudeixen també de les sendes i muntanyes de la comarca.

EXCURSIONS ESCOLARS

ELS PORTS

Vols organitzar una excursió escolar a Els Ports? En aquesta comarca tenim una àmplia oferta per passar un dia aprenent i divertint-te. Perquè a tot l’encant dels nostres pobles, li afegim plans específics pensats per a tu. Ací et mostrem alguns d’ells.

elsports_inspirate_segun_miperfil_escolares_1.jpg
VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres, travessar ponts o tirar-te per tirolines en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

elsports_inspirate_segun_miperfil_escolares_2.jpg
L’INCREÏBLE MÓN DELS DINOSAURES

Els dinosaures van habitar les terres dels Ports fa 125 milions d’anys. Hui, desperten un gran interés i admiració, especialment entre els xiquets. En eEls Ports, els més menuts podràn visitar jaciments de dinosaures, veure fòsils, trobar-se amb Don Iguano o realitzar diverses activitats relacionades en la paleotologia.

elsports_inspirate_segun_miperfil_escolares_3.jpg
UN DIA ENTRE ABELLES

En API Villores, els més menuts es converteixen en apicultors i poden veure de prop com fan la mel les abelles. Un pla per endinsar-se a l’impressionant món de l’apicultura!!!

elsports_inspirate_segun_miperfil_escolares_4.jpg
CONEIX ELS PORTS

L’apassionant història i el ric patrimoni de Els Ports permet realitzar nombroses activitats per als xiquets i joves. D’aquesta forma, poden descobrir paratges increïbles i conèixer-los millor a través de visites guiades, gimcanes o diferents jocs i tallers.

elsports_inspirate_segun_miperfil_escolares_5.jpg

AMG
AMICS

ELS PORTS

La comarca de Els Ports et proposa plans ideals per gaudir d’un viatge amb amics. A més de conèixer nombrosos racons amb encant, interessar-te per la cultura i el patrimoni de la zona, conèixer paratges únics o gaudir de la gastronomia de la zona tens moltes opcions per planificar un viatge ideal amb els teus millors amics.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conamigos_1.jpg
TURISME RURAL

El turisme rural té una gran importància a Els Ports. La comarca té una àmplia oferta d’establiments que permeten conèixer la naturalesa in situ, permetent-te dormir en paratges impressionants. Molts dels allotjaments tenen una gran capacitat, de manera que és fàcil adaptar el viatge a les necessitats del grup d’amics.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conamigos_2.jpg
VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura en grup. Amb diversos circuits i obstacles podràs caminar per sobre dels arbres, travessar ponts i túnels o deixar-te caure per les llargues tirolines, en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conamigos_3.jpg
GAUDEIX DE LES NOSTRES FESTES

La comarca de Els Ports té un extens calendari festiu, amb celebracions durant tot l’any. Tradicions, festes populars, de barri, actes participatius, organització d’esdeveniments… són molts els moments que pots triar per visitar Els Ports amb els teus amics. A més, a la comarca hi ha diversos locals de festa i empreses d’esdeveniments que poden ajudar-te a l’organització festes en viatges en grups.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conamigos_4.jpg
PRENDRE UNA COPA

Un viatge amb amics necessita també llocs on prendre alguna cosa abans o després de sopar. Als pobles de Els Ports trobaràs molts establiments en els quals gaudir d’una cervesa o d’una copa.

elsports_inspirate_segun_miperfil_conamigos_5.jpg

TURISME SÈNIOR

ELS PORTS

El turisme sènior té una gran importància a Els Ports, degut també a l’àmplia oferta que es pot trobar a la zona. Conèixer els oficis de tota la vida, la història, el patrimoni o la gastronomia de la regió són plans imprescindibles en una visita a Morella.

elsports_inspirate_segun_miperfil_turismosenior_1.jpg
UNA COMARCA ARTESANA

Els Ports és una terra amb una gran tradició artesanal. La indústria tèxtil es remunta diversos segles i encara avui sobreviuen algunes empreses que continuen elaborant diferents productes de forma artesanal. Conèixer aquests processos de producció i la història tèxtil dels pobles és un pla molt interessant. I com no, portar-se una d’aquestes peces a casa!

elsports_inspirate_segun_miperfil_turismosenior_2.jpg
CULTURA I HISTÒRIA

La comarca de Els Ports té un gran patrimoni cultural i històric., fruit del gran llegat de la seva història. Sens dubte, conèixer aquest patrimoni és un imprescindible en un viatge a aquesta zona.

elsports_inspirate_segun_miperfil_turismosenior_3.jpg
GAUDEIX DE LA GASTRONOMIA

La gastronomia de la comarca és un gran reclam per a qualsevol visita. Amb una matèria primera exquisida, els restauradors elaboren receptes tradicionals transmeses de generació en generació i també ofereixen noves propostes més avantguardistes, adaptant-se als gustos i necessitats dels comensals.

elsports_inspirate_segun_miperfil_turismosenior_4.jpg
PRODUCTES DE TOTA LA VIDA

La collà, formatges, embotits, olles, sopes, trufes, dolços, mel, carn… són molts els productes típics de la comarca dels Ports que són un reclam per portar-se de tornada a casa. Pots conèixer-los millor i gaudir-los en els comerços, bars i restaurants de la nostra comarca.

elsports_inspirate_segun_miperfil_turismosenior_5.jpg

CONGRESSOS

ORGANITZAR

Si busques un lloc per a organitzar el teu congrés i vols unes instal·lacions de qualitat, la millor hospitalitat i una oferta complementaria que li done un valor afegit a la teua trobada, Els Ports és el teu destí ideal. Ací t’enumerem algunes raons:

elsports_inspirate_segun_miperfil_congresos_1.jpg
INSTAL·LACIONS DE QUALITAT

L’àmplia experiència de la comarca en l’organització de trobades fa que dispose d’instal·lacions de qualitat en diversos municipis. Sales equipades, polivalents, serveis complementaris…

HOSPITALITAT

Organitzar una trobada a Els Ports és trobar-te un tracte hospitalari. Un servei d’atenció adaptat a les teves necessitats i que et facilita el perfecte funcionament de la teva trobada.

ATRACTIU CULTURAL

Un dels avantatges d’organitzar un congrés a Els Ports són les activitats paral·leles a la celebració de la trobada. Perquè el temps lliure s’aprofita al màxim, gràcies a l’atractiu cultural i patrimonial d’aquesta zona.

LLOCS DE SOCIABILITZACIÓ

Un altre dels avantatges d’organitzar un congrés a Els Ports és que aquest dura 24 hores. Una vegada que finalitzen els espais de treball, existeix una àmplia oferta de llocs i establiments en els quals entaular contacte amb els participants en la trobada.

ELS PORTS LLOC DE TROBADA

Al llarg de la història, la comarca dels Ports ha estat un lloc de trobada, de reunions i de converses. Són molts els fets històrics que narren cites de gran importància en aquesta zona.

bottom of page