top of page
elsports-agenda_ferias_cabecera.jpg

FIRAS

LES TROBADES DE LA COMARCA

FIRA DE
LA CAÇA

El turisme cinegètic també té importància a la comarca dels Ports, ja que hi ha mont públic i vedats de caça. Aquesta importància es pot observar a la Fira de la Caça de Morella, organitzada per la Societat de Caçadors el Maestrazgo de Morella i l’Ajuntament de Morella i que se celebra al mes de maig. Aquesta fira compta amb una programació que combina les conferències, amb l’exhibició d’articles de caça i les demostracions en viu i ja s’ha convertit en un referent en aquest tipus d’esdeveniments.

elsports-agenda_feria_delacaza_1.jpg

FIRA DE LA MAGDALENA

La Fira de la Magdalena de Vilafranca és un dels principals esdeveniments de l’estiu en aquesta localitat. Se celebra al mes de juliol i reuneix prop de 200 expositors comercials, de ramat, maquinària agrícola i serveis. La Fira s’organitza a l’avinguda de Vilafranca i les Eres i atrau milers de visitants. A més, durant aquest cap de setmana es potencia el programa d’activitats, amb concerts, exposicions i diverses activitats.

elsports-agenda_feria_delamagdalena_cabecera.jpg

FIRA DE MORELLA

La Fira de Morella és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, ja que va ser concedida per privilegi real en 1257. Es celebra el segon cap de setmana del mes de setembre i s’ha convertit en un gran aparador de tots els productes de la comarca. La Fira té un gran pes agrícola i ramader, amb una àmplia exposició de maquinària agrícola i forestal i de ramat. I també reuneix estands de productes i serveis que mostren tota l’oferta de la localitat. D’aquesta manera, el Passeig de l’Albereda es converteix en el centre neuràlgic de Morella durant aquests dos dies, en reunir també a milers de visitants.

elsports-agenda_fira_demorella_cabecera.jpg
bottom of page