top of page
Search

GR-331 CAMÍ DE CONQUESTA

LA RUTA PER DESCOBRIR ELS PORTS I LA SEVA HISTÒRIA


El GR-331 Camí de Conquesta és una ruta circular pels paisatges dels Ports que pretén connectar els pobles que formen la Mancomunitat Comarcal Els Ports per visibilitzar la seva història i patrimoni alhora que oferir diferents trams on fer esport a la naturalesa.

Amb un total de 166 km repartits en 15 etapes que travessen rius, valls i muntanyes, el Camí de Conquesta et descobreix la cultura, història, arqueologia, arquitectura, naturalesa i gastronomia dels Ports.

Etapes GR-331.


Aquest Gran Recorregut compta amb una topoguia que es pot aconseguir a oficines de turisme, bars i ajuntaments dels municipis participants on es troben les descripcions tècniques del recorregut, mapes i informació més extensa de cada etapa i com a obsequi per la compra de la topoguia s'obsequia una motxilla corporativa. L´obtenció d´aquesta facilita la planificació prèvia a la realització de les etapes, com en el cas de l´etapa que passa pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà, on està prohibida l´entrada amb bicicletes.


La Pobla de Benifassà.


Cada persona es coneix i sap quins són els seus límits. És important tenir-los en compte a l'hora de sortir a fer activitats d'exercici físic a la natura. Hi ha etapes per a tots els nivells, cadascú tria com i quan recórrer-les. Qui vulgui complir el repte de fer-les totes, es pot registrar amb els segells de la credencial destinada a aquesta finalitat en qualsevol dels punts habilitats a la comarca, els mateixos on es pot comprar la topoguia.

El Camí de Conquesta no es queda aquí, també compta amb una aplicació per a mòbils amb l'objectiu de rescatar el passat dels Ports per visibilitzar-lo. Aquesta eina permet conèixer els orígens dels municipis de la Mancomunitat Comarcal dels Ports, explicant amb vídeos, recreacions, visites audioguiades i imatges d'edificis, monuments i museus els fets històrics més importants de la comarca.


APP Camí de Conquesta.


Als punts més emblemàtics de cada localitat es troben panells informatius que inclouen codis QR mitjançant els quals es pot descarregar l'APP. Aquesta utilitzarà la geolocalització per suggerir al visitant els recursos turístics més propers alhora que oferirà continguts audiovisuals per conèixer virtualment edificis històrics que potser en aquell moment no estan oberts al públic. Tots els continguts estan disponibles en valencià, castellà, anglès i francès, per poder acostar els Ports al màxim nombre de turistes de la comarca.

Aquest gran recorregut és una mostra més de l'interès de la Mancomunitat Comarcal Els Ports per oferir tant a residents com a visitants l'opció de practicar esport a la natura alhora que es promou el turisme d'interior posant en valor la història de els pobles dels Ports.


Els Ports.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page