top of page
elsports_ruta_miradores_cabecera.jpeg

RUTA DELS  MIRADORS

6 MIRADORS DE FOTO

Descobreix diferents llocs des dels quals podràs gaudir d'unes vistes espectaculars de les poblacions i el seu entorn. L'accés amb cotxe et permetrà arribar còmodament fins allí, així és que solament hauràs de portar la teua càmera i sentir l'emoció d'observar un paisatge de foto.

EL CAP DE SETMANA S'IL·LUMINA

MORELLA

A 1,5 quilòmetres de Morella està el desviament a la CV-12, que va a Ares i Vilafranca. Conduint dos quilòmetres més, trobarem un mirador que ens permet gaudir d'una vista espectacular de Morella. I el cap de setmana, el castell i les muralles s'il·luminen.

elsports_ruta_miradores_morella.jpg

VISTES IMPRESSIONANTS

FORCALL

En passar el Forcall, trobem un desviament que ens porta a la Mola la Vila. Pujant a l'alt de la muntanya, gaudirem unes vistes d'el Forcall impressionants.

elsports_ruta_miradores_forcall.jpg
LA MATA

La carrasqueta la Guaita és l'arbre emblemàtic de La Mata i se situa just davant de la localitat, a la part alta de la muntanya. Arribar fins ací és gaudir d'un patrimoni natural de gran valor i d'unes vistes impressionants de La Mata i part de la comarca dels Ports.

elsports_ruta_miradores_lamata.jpg
VALLIBONA

Només arribar a Vallibona trobem la sendera botànica. Caminant per ell, començarem a veure vistes precioses d'aquesta localitat situada al costat del riu Cervol. Des del mirador del Cervol també podem fotografiar bé aquest poble.

elsports_ruta_miradores_vallibona.jpg
EL BALLESTAR I LA POBLA

Recórrer la CV-105, entre els termes de Morella i La Sénia és gaudir de l'encant de tota la Tinença de Benifassà. Vistes espectaculars de Herbeset, Castell de Cabres, el Boixar, el Ballestar o la Pobla de Benifassà ens esperen seguint aquesta carretera.

elsports_ruta_miradores_elballestar-y-lapobla.jpg
VILAFRANCA

En l'Avinguda del Llosar, només acabar les últimes cases de Vilafranca, trobem un desviament a l'esquerra que ens porta cap al Pla de Mosorro. A un parell de quilòmetres, trobem aquest mirador. Si seguim aquesta pista, arribarem al Pla de Mosorro, on es pot gaudir de nombroses construccions de pedra en sec.

elsports_ruta_miradores_vilafranca.jpg
bottom of page