top of page

INSPIRA'T
SEGONS EL
MITJÀ DE TRANSPORT

AMB MOTO

PAISATGES IMPRESSIONANTS

Les carreteres de Els Ports ens condueixen per paisatges impressionants i connecten pobles amb molt encant. Per això, recórrer-les suposa un gran atractiu per enriquir una visita a la comarca. A més, la sinuositat d’alguns vials és un al·licient més per als amants de la conducció, especialment pels moteros.

elsports_inspirate_segun_transporte_enmoto_2.jpg
AMANTS DEL MOTOR

Algunes carreteres de la xarxa secundària, com la CV-12 o la CV-14, tenen molts al·licients per als amants del motor, ja que combinen les corbes, amb una carretera més àmplia i nombrosos trams d’acceleració. A més, té un gran encant paisatgístic i travessa molts racons amb encant i vistes de fotografia.

elsports_inspirate_segun_transporte_enmoto_1.jpg

AMB COTXE

EN ELS PORTS

El cotxe és el principal vehicle de transport per arribar als Ports i un dels més còmodes, perquè permet conèixer nombrosos pobles i racons de la comarca.

elsports_inspirate_segun_transporte_encoche_1.jpg
ESCULL LA TEUA RUTA

Perquè un gran al·licient per descobrir aquesta zona i el seu patrimoni és realitzar les diverses rutes proposades. Perquè així es pot enriquir una experiència en aquesta zona, adaptant-la als teus gustos i descobrint els nombrosos tresors que s’amaguen a la regió.

elsports_inspirate_segun_transporte_encoche_2.jpg

AMB BICICLETA

ANTICS CAMINS

Las bicicletas están de moda en Els Ports. Cada vez llegan más bikers para disfrutar de las sendas de toda la comarca. Gracias a la recuperación de los antiguos caminos, la BTT es una gran opción para descubrir los parajes y pueblos de la comarca.

elsports_inspirate_segun_transporte_bicicleta_1.jpg
CARRETERES SINUOSES

Per als amants de la bicicleta de carretera, les carreteres poc transitades i els ports de muntanya són un gran al·licient. Perquè aquesta comarca és una zona tranquil·la, amb una àmplia xarxa de carreteres secundàries, que permeten gaudir d’aquest esport. A més, l’orografia de la zona suposa enfrontar-se a importants reptes en cada sortida.

elsports_inspirate_segun_transporte_bicicleta_2.jpg

EN AUTOCARAVANA

PAISATGES IMPRESSIONANTS

Cada vegada són més viatgers els que arriben a Els Ports en autocaravana. Un turisme que està en auge i que fa que la comarca s’hagi d’adaptar a les noves demandes.

elsports_inspirate_segun_transporte_enautocarabana_1.jpg
AMANTS DEL MOTOR

De moment, hi ha dos llocs habilitats per a aquest tipus de turisme: l’àrea d’autocaravanes de Morella, situat a 1,5 quilòmetres del casc urbà, i el càmping de Vilafranca, en el Llosar.

elsports_inspirate_segun_transporte_enautocarabana_2.jpg
bottom of page