top of page
Search

CONEIX CASTELL DE CABRES I VALLIBONACASTELL DE CABRES I VALLIBONA, DUES PETITES JOIES DELS PORTS QUE VAN OBRIR LES SEVES PORTES AQUEST CAP DE SETMANA A LA PENÚLTIMA JORNADA CONEIX ELS PORTS

Aquest cap de setmana Castell de Cabres i Vallibona van ser els protagonistes de la campanya Coneix Els Ports, Coneix els Nostres Pobles, impulsada des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, dins del Pla de Competitivitat Turística dels Ports.

CASTELL DE CABRES

Un dels municipis més petits i amb més altitud de la Comunitat Valenciana, amb 1137 metres d'altitud, permet a qui el visita gaudir d'extenses i impressionants vistes panoràmiques. Destaca per ser una porta d´entrada al Parc Natural de la Tinença de Benifassà i tenir un encant rural viu. Envoltat de valls i muntanyes, el seu entorn natural és ideal per als amants de la natura i la tranquil·litat.

El dissabte 10 a les 11:00h es va donar la benvinguda a la plaça Major de Castell de Cabres.


I seguidament, es va fer una ruta pel poble, on vam veure diferents llocs singulars del municipi:


L'Església de Sant Llorenç

El Forn de la vila

El Pou de la placeta

L'exposició de fotografies antigues sobre la vida del poble.

La Biblioteca municipal

VALLIBONA

Situada en una bonica vall, al costat del riu Ciervo, el poble de La Pastora i les carboneres no us deixarà indiferent. Passejar pel nucli urbà és retrocedir en el temps, amb carrers estrets i costeruts i racons pintorescos. La seva gran riquesa paisatgística i la seva àmplia varietat faunística es pot apreciar pel seu terme, entre les muntanyes dels Ports i la Tinença de Benifassà.

El diumenge 11 de novembre a les 11:00h es van reunir els assistents a la Plaça de Sant Antoni de Vallibona.

Va començar la jornada en una visita guiada pel poble i pels tres espais museístics:


L'Església de l'Asunción (amb les pintures medievals del sostre).


El Museu del Carbó


Seguidament, partint de l'espai recreatiu de la Font Fresca es va fer la Ruta Botànica de Vallibona.


Un cap de setmana ple de vida en aquests municipis dels Ports.

La setmana que ve és tanca el cicle de jornades «Coneix Els Ports», havent-se visitat ja tots els pobles que formen part de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, així us esperem a la darrera jornada el dissabte, 17 de novembre, a Vilafranca.2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page